Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

prosba o kontakt

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• prosba o kontakt

witam mam prosbe do jakiego kolwiek posiadacza silnika D15B3 o kontakt.. dziekowac z gory

A D13B2 też może być? W sumie też gaźnik...

Comment

niby tak... ale w d15b3 inny a mam male problemy z nim a nie umiem dokladnie sprecyzowac problemu

Comment

to opisz temat po swojemu ktoś na pewno ci pomoże

Comment

A przeszukiwałeś Forum może Ktoś miał podobny problem co Ty

Comment

tacy cfani? gdzie znajde dokladne rysunki i manual do gaznika od d15b3. i nie wyskakiwac mi z gaznikami od d13b2 bo to wooogole inna bajka.. a wszystko o d13... jest... a widzialem kiedys osobe tu na forum co ma ten silnik i nie moge jej znalesc

Comment

Ja mam dość dobrego manuala do D15B3 civic 5 gen-zgadza się, układ zasilania różni się znacznie od popularnego D13B2...Tak więc co potrzeba dokładnie?

Comment

Wpisałem w szukaj https://www.civicforum.pl/search.php d15b3 i wyświetliło sie wszystko na ten temat.Chesz użytkowników?Prosze bardzo-jarosz i absolado (reszty poszukaj).Do kontaktu masz pw
                ビートル ジョン

Comment

widocznie mi to nie dziala... cozz... sorry za zaklopotanie... BJ dzieki wielkie

Comment

Odezwij się - chętnie pomogę, ale bardziej od strony praktycznej niż teoretycznej
                    Civic Coupe '97 EJ6 D16Y7

Comment

Working...
                    X