Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z d13b2. pomocy!!!!!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problem z d13b2. pomocy!!!!!!!!!

Problem polega na strzelaniu w tłumik oraz nierownomiernej pracy silnika d13b2. Kable, swiece, sonda, rozrząd został wymieniony, Gaźnik został przejrzany na małych obrotach strzela w tłumik i szarpie całym motorem zakładałem nowe świece ngk nie da rady na nich jechać a jak założe stare bosha to na wolnych wariuje a na wyższych jest ok.cisnienie sprawdzone na garah i jest ok luzy zaworowe ustawione świece na pierwszym i trzecimi czwartym gaże czarne a na drugim garze taka nawet brązowa nie wiem jaka to przyczyna i czego i piszcie każda rade na ten temat bo jestem bezradny.

Witam serdecznie forumowiczów. Niedawno zakupiłem hanie d13b2 i jestem tu nowy. Pojawił sie problem, mianowicie silnik przerywa i strzela w wydech i gaźnik. Po wymianie kabli i świec nastąpiła mała poprawa, kopułka i aparat wyczyszczony. Nawet otworzyłem góre gaźnika w celu przeczyszczenia, poziom paliwa w srodku wydawał byc sie prawidłowy. Swiece po wyciągnięciu okazują sie byc czarne. Samodiagnostyka bez błędów. Może któryś z użytkowników spotkał sie z podobnym problemem? Bardzo prosze o

Nie dubluj tematu. Podepnij się jak coś. Sam nawet się wypowiadałeś...

Comment

Jak napisał Sempo tenmat byuł wiec zamykam.

Comment

Working...
      X