Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z D15B3 na rozgrzanym silniku

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z D15B3 na rozgrzanym silniku

witam... mianowicie moim problemem od niedawna jest to ze hania gasnie na rozgrzanym silniku... na zimnym silniku ciagnie normalnie.. nagrzeje sie dalej sprawna... ale po przejechaniu kilku kilometrow zaczyna gasnac... jedynie sprawnie dziala powyzej 3tys obrotow... czy to moze byc wina z zaplonem? czy z gaznikiem?

Miałem podobnie a mianowicie na zimnym było dobrze a jak się rozgrzała to gasła. Jeździła normalnie ale musiałem cały czas trzymać ją na obrotach, problem tkwił w krokowcu. Ma już swoje latka spróbuj go porządnie wyczyścić.

Comment

A mi się wydaje, że krokowy to raczej jak szarpie i gaśnie na zimnym...

Comment

nie wiem panowie co robic;(

Comment

Tak jak pisze xpiecia. Obstawiam Krokowy . Wez go przeczysc popsikaj najlepiej WD40

Comment

zabrzmi glupio... ale piszac krokowy.. macie na mysli silniczek krokowy?? jk tak to w moim dziwolagu where is it?

Comment

Tak chodzi o silniczek krokowy . Jesli nie wiesz gdzie jest zapoznaj sie z tym https://fotoporadnik.prv.pl/

Ja tez czesto z tego korzystam :-)

Comment

ahhaa... hmm.. a jedno ale mi sie nasowa;/ przy typowym gaznikowcu krokowy wystepuje?? bo u mnie nie widzialem zadnej ,,elektorniki" czy tez elektryki przy gazniku...

Comment

Jest na pewno. Jak go znajdziesz to zobaczysz, że dochodzi do niego kostka.

Comment

to jakis sterownik jest tesh napewno... oki to pomecze sie przyokazji gaznik przeczyszcze dam wam znac co i jak..

Comment

wymien cefke jest w kopulce mialem ten sam problem cewka jest walnienta to na pewno pomorze

Comment

Working...
                      X