Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wiem że temat był, świece d13b2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wiem że temat był, świece d13b2

Proszę o radę. Wiem że temat już był tylko moja "szukajka" coś nie chce pomóc był wykaz świec zapłonowych jakie powinny być jaki symbol. Dziś pytałem z ciekawości w sklepie i mi powiedział że takie będą dobre. Czy to nie jest ściema???
    V gen, d13b2, LPG 92r.

Fotka tych świec.
    Załączone pliki

Takie świece powinny być do Twojego samochodu wg.książki Sam naprawiam Honda Civic

NGK:BKR6EN-11
    BOSCH: FR7DCX
    BERU: 14FR-7DUX
    CHAMPION: RC9YCC4

Po wbiciu symbol z zakupionych przez Ciebie świec do TecDoc'a(międzynarodowy katalog uznawany na całym świecie) nie wskazuje mi Hondy Civic, więc wg. mnie one nie podejdą.

Przykładowo, zamiennik Twoich świec na NGK to numer NGK: BKR6ES więc już widzisz, że się różni.

Wróć do sklepu i powiedz by Ci dobrali dobre świece ;-)

P.S. Daj znać co i jak
    Pozdro

Comment

Sprzedali Ci świece do Poloneza Caro Atu Plus-one maja takie oznaczenie własnie (SFE 65 PRS czyli na klucz 16 mm i ze wzmocnioną elektrodą)

Co za gamonie-idż do sklepu i poproś o te które podał Ci mój poprzednik.Z tyłu opakowania powinieneś mieć wykaz,do których pasują ale wątpię zeby tam była Honda.
      Last edited by BeatleJohn; 09-01-2010, 16:59.
      ビートル ジョン

Comment

Jeszcze nie sprzedali dziś tylko pytałem hehe dziekuje panowie

Comment

kolego jesli mogę ci coś polecic to przejdz sie do sklepu na wojska polskiego koło szkoły merenge. facet naprade sporo wie i niezle dopiera towar. jeśli bierzesz coś więcej to masz rabat.

Comment

ooo widze kolege, w sumie pierwszego z mojego obecnego miasta. Może znajde bo dokładnie się jeszcze nie orientuje na temat ulic, mieszkam tu od niedawna. heh Pozdrawiam, OK dzieki załatwie to.

Pytanie jaki masz kolorek swojej Hondy???
            Last edited by Gość; 11-01-2010, 08:52.

Comment

Working...
            X