Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

branie oleju?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Pozytywnie to wpłynęło na dynamikę silnika. Żwawszy się zrobił no i najważniejsze nie bierze oleju

Comment

no powiem wam ze u mnie to czuć ta dynamike własnie kto nie wsiądzie i sie przjedzie to mówi ze ma odlot niezły wiec tak sie zastanawiam czy to aby na pewno pierscienie, czy nie same uszczelniacze. A co myslicie zeby ewentualnie nie ruszac tego poki co i jak cos Ceramizera dolac i przezimowac a na wiosne sie zobaczy ??

Comment

tylko nie ceramizer...

Comment

dlaczego co o tym sądzisz? większość mechaników mówi ze nie wiadomo czy pomoże ale na pewno nie zaszkodzi, jak Ty to widzisz?

Comment

Zamieszczone przez JaRule Zobacz posta
            Pozytywnie to wpłynęło na dynamikę silnika. Żwawszy się zrobił no i najważniejsze nie bierze oleju
            No i to mi w zupelnosci wystarczy.

Jezeli chodzi o dynamike to powiem tak.U mnie silniczek smiga jak trzeba i rowniez jest bardzo dynamiczy.Głównie kopci przy malych obrotrach(i to nie zawsze) ale ilosc spalanego oleju to juz tylko znak ze pierscienie do wymiany.
            U mnie bierze okolo 0.8l na 1000km w sumie to zalezy od stylu jazdy.

Comment

jak wlejesz ceramizer to zapomnij o remoncie w najbliższym czasie bo nowe pierścienie Ci się nie dotrą.moc i kompresje może mieć a olejowe będą zużyte i będzie chlał olej

Comment

wniosek z tego taki ze lapiej odlozyc wiecej grosza i zrobic silnik porzadnie

Comment

ano trzeba mam nadzieje ze do wiosny sie bedzie jezdzic pozniej zobaczymy

dzieki pozdrawiam

Comment

Working...
                  X