Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

problem z hanią 1.3

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• problem z hanią 1.3

dziś w nocy po odpaleniu na zimnym silniku i po przejechaniu 3 km moja hanka zaczeła kasłać i przerywać a dając na luz całkiem gasła i po chwili jazdy było ok a pózniej znów problem powracał i dopiero było ok po przejechaniu ok 30 km wtedy pracowała ładnie co może być przyczyną? i dodam ze to już drugi raz mi się tak stało tylko za pierwszym razem chwilka i ustało prosze o porade może ktoś spotkał się z takim przypadkiem?

to moze być lipna benzyna??? sa przymrozki itp,,, a pozatym wilgoć zbiera sie w zbirniku paliwa lub filtrze,,,,???? a moze wilgoc byla gdzies na stykach od czujników???

Comment

Gaśnie na zimnym ... Dziesiątki tematów masz o tym. Diagnozy dość zbliżone.

Comment

no może racja że coś z benzyna i robiłem wczoraj restart kompa i po pojawiła mi się dioda na 1 sekunde i nie wiem czy to błąd czy coś?

Comment

wilgoc w elektronice po przebyciu 30km rozgrzał sie w srodku i działało,wygrzej maleństwo i bedzie oki,po prostu ma grype i kaszle,wygrzej ja pod kordełka i przejdzie jej-żart ,ale garaż ciepły i na noc otwarte drzwi niech z niej wilgoc ujdzie.tylko jak wezmiesz farelke do grzania to ja pilnuj przez cały czas ,bo moze sie zapalić,urzadzeń grzewczych działających-czyli włączonych nie zostawia się bez opieki,to tak jak dzieci na brzegu zbiorników wodnych-rzeki,jeziora,stawy,baseny,itp.

Comment

oki dzięki za porade napewno tak zrobie

Comment

Jak by problem nie zniknął po tym co CI tu doradzają to ja bym obstawiał regulację gaźnika. No ale jak pisał shczepcio powodów może być wiele.

Comment

mialem to samo w swojej hańce.. tylko ze 1.5. na gazniku.. dwa rozne przypadki.. 1wszym zaczelo sie od pompki paliwa.. 2gim od regulacji gaznika.. zalewalo go..

Comment

Working...
                X