Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czym się najlepiej czyści silniczek krokowy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czym się najlepiej czyści silniczek krokowy

jak w temacie Benzyna ekstrakcyjna wd40 do smarowania czy nie można smarować
    przecież są nierozbieralne co nie???

witam mam zamiar wyczyscic silniczek krokowy czytalem ze najlepiej zrobic to benzyna ekstrakcyjna czy koniecznie musze tez resetowac komputer nie chce nic tam grzebac narazie jest ok i co bede musiał jeszcze zrobic po wyczyszczeniu czy musze odpowietrzac układ chłodzenia ?pozdro

Comment

Jesli jest niesprawny to zrob reset kompa ...

Comment

Zamieszczone przez muhozol Zobacz posta
        nie wiem czy jest niesprawny po prostu szarpie mi troche na niskich obrotach jak wejdzie wyzej na obroty to jest ok i delikatnie faluje na niskich (na luzie)dlatego chce wyczyscic i zobaczyc czy bedzie ok

Comment

to jak sie poprawi po czyszczeniu to zrob reseta. Ja bym zrobil nawet gdyby sie nie poprawilo.

Comment

to jak sie poprawi po czyszczeniu to zrob reseta. Ja bym zrobil nawet gdyby sie nie poprawilo.
            jak to zrobic prostym sposobem, odłaczyc akumulator i wyciagnac jakis bezpicznik tak ? bo jak kiedys o tym czytałem to po takim resecie trzeba pare rzeczy jeszcze zrobic tj.pojezdzic na obrotach do odciecia pozdro

Comment

uzyj opcji szukaj - na forum jest tego sporo

Comment

wystarczy narazie reset,sciagnij kleme lub trezci bezpiecznik pod maska na minutke,kompa nie trzeba uczyc ,sam to zrobi po paru kilometrach,a jak dalej nie pomoze to krokowca umyj w ekstrakcyjnej i zrob reset

Comment

Zamieszczone przez samuraj Zobacz posta
                  wystarczy narazie reset,sciagnij kleme lub trezci bezpiecznik pod maska na minutke,kompa nie trzeba uczyc ,sam to zrobi po paru kilometrach,a jak dalej nie pomoze to krokowca umyj w ekstrakcyjnej i zrob reset
                  Samuraj a powiedz mi jeszcze czemu mi tak szarpie na 1 i 2biegu jak jest na obrotach miedzy 1000 a 3000 obr. szarpac zaczyna jak puszcze lub dodaje gazu nawet delikatnie czy to ten korkowiec jak tylko wyczyszcze i zrobie reset kompa napisze czy cos sie zmieniło pozdrawiam

Comment

witam mam to samo. umylem silnik karcherem i od tej pory jakby sie dusil na wolnych obrotach nie moze sie pozbierac od 1000 do 2000 co zrobic?

Comment

Samuraj w 1.3 po resecie kommpa nie trzeba czekac az sie zalaczy wentylator zanim sie ruszy?

Comment

Working...
                      X