Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Słaba civic

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Słaba civic

witam mam honde civic 1.5 16v(101koni)sedan i moim zdaniem jest bardzo słaba nie wiem moze to ze jest ciezka ale jak mam np 60km/h i mam 3 i dam cały gaz to ona sie nei zbierze wogole pod gorki musze dawac zawsze 2 czasem 1 a jak ja spuszcze z obrotów to lipa najgorzej jak nie ma obrotów to trzeba zawsze 1 a jak ja przyłuje na kazdym do konca to idzie dobrze ale jak spuszcze z gazu i dam cały a troche zwolni to muli ja bardzo jak to powiedziec ma taka chwile zastanowienia co to moze byc.
    Last edited by kondzi; 12-09-2009, 08:50.

za mało powietrza dostaje. wyczyść filtr stożkowy albo wymień wkład. jak to nic nie pomoże to wymień filtr paliwa

Comment

filtr powietrza wymieniony a paliwa nie moze to to i wydaje mi sie ze duzo pali z moich wyliczen to ciagle bierze 10l

Comment

i jeszcze jedna jej wada jak jade tak od 100 i hamuje to trzesie pedałem i kierownica bardzo i trzeba delikatnie hamowac nie wiem co jest grane a wymieniłem gałke na gornym wachaczu bo miała luzy i juz kolo nie ma luzów ale dalej tak moze to zła tarcza krzywa?

Comment

Krzywa tarcza tez tak mialem

Comment

a to ze jest słąba jak poisałem u gory i ze troche sobie pali to co moze byc?czy te silniki na tym wtrysku tak pala?bo to jest ten mocniejszy silnik a moim zdaniem brakuje mu nie zbiera sie jak powinien

Comment

Zrób reset komputera bo może być w trybie awaryjnym.
              Honda Civic MB2 2000r. liftback 5D. D16W4

http://www.civicforum.pl/showthread.php?t=20077

Comment

moze jest zamulony daj mu troszke po ogonie... moja jak ja wziolem to normalnie jak maluch sie zbierala ale dostala troszke po ogonie i juz jest jak powinno byc moze na klimie jezdzisz a klima zamula

Comment

wymień układ hamulcowy. sprawdź jakość felg przednich i końcówki drążków. polecam tarcze brembo i klocki trw

Comment

Working...
                  X