Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jak podnieść moc w hondzie??

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jak podnieść moc w hondzie??

mam honde 1.5 101KM, w jaki sposób najprosciej i w miare najtaniej mozna sprawic zeby moja ''mała'' zaczela poruszac sie rzwawiej no i zeby to było w miare bezpieczne w zamierzeniach chciałbym dociągnąc do 130KM jesli jest to mozliwe no i przede wszystkim bezpieczne dla samochodu czekam na propozycje z góry dzieki

najprosciej to wrzuc stozek kolektor ssący gładki polerowany i kolektor wydechowy 4-2-1 i wydech wolnowylotowy cena przeróbki około 2000pln i bezbieczne dla silnika moc około 135- 140 km pozdro

Comment

To jest jeszcze cena do przyjecia :mrgreen: tylko mam tez w niej gaz sekwencyjny i obiło mi sie o uszy ze nie bardzo wtedy można montować stożek, słyszałeś może coś o tym??? dzięki za rade

Comment

Ja ci Kolego powiem tak... Wczesniej mialem opla astre (az wstyd sie przyznac) w gazie i zalozylem sobie stozek. Powiem Ci szczerze, ze mial wiecej mocy i to bylo odczuwalne. Jednak jak jechalem po obwodnicy trojmiasto przez dluzsza chwile 190 km/h (przy silniku 1.4 ;>) to jak z niej zjechalem mialem 3 z 4 zaworow przepalonych... Nie wiem czy w Hani zrobi sie podobnie bo nie slyszalem zadnej opinii na temat wytrzymalosci zaworow, jednakze przy wyzszych predkosciach i obrotach polecam przelaczanie na benzyne Pozdrawiam

Comment

Working...
        X