Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaka macie chłodnice?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jaka macie chłodnice?

Witam . Nie dawno zakupiłem honde civic 5gen 1994r (1msc do 95)
    Zastanawiam sie dlaczego mam malutka chłodnice bo np miałem golfa 3 w cabrio to mialem wielka .... i czy to jest jakas roznica czy nie? I ile mniej wiecej wymiana takiej chłodnicy prosze o porade mam wejscie na wieksza 2 razy . Pozdrawiam .

No ale po co Ci wymiana?Tak skonstruowano silnik,że małe gabaryty są wydolne w chłodzeniu silnika.Chyba,że jednak upierasz się przy wymianie na większą to polecam jakąś może od Stara albo Jelcza.
    ビートル ジョン

Comment

Zamieszczone przez BeatleJohn Zobacz posta
      No ale po co Ci wymiana?Tak skonstruowano silnik,że małe gabaryty są wydolne w chłodzeniu silnika.Chyba,że jednak upierasz się przy wymianie na większą to polecam jakąś może od Stara albo Jelcza.
      Hehheh od Stara nie bedzie pasowac bo maski nie zamkniesz chyba ze na płasko połozysz a tak powaznie to ta mała chłodnica zupełnie wystarcza chyba ze cieknie ja wymieniłem na nowa koszt 170 zł firmy toya i smiga pozdrawiam
      Last edited by Gość; 08-04-2009, 12:14.

Comment

Dziekuje .Na razie nie mam problemow 3ma sie ok ale dziwilo mnie po prostu ale od tego jest forum : ) Dzieki raz jeszcze .

Comment

Working...
        X