Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Civic V 1.3 75KM D13B2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Bo do tego każdy kupuje aparat w cenie 1/20 nowego modułu.

Comment

Zamówiłem czujnik używany, ale w 100% sprawny. Jak podłączę dam znać

Comment

Czujniki wymienione. Po zdjęciu klapy od klawiatury i ruszaniu aparatem zapłonowym nie ma iskry. Przy założonej klapie i wyjetej świecy iskra była. Na pierwszym cylindrze brak iskry przy poruszaniu aparatem. Gdzie szukać problemu? Pasek rozrządu sprawdzony, nie przeskoczył ząbek.

Comment

Kręciłeś ręką wyjętym aparatem ?

Comment

Odpiętym ze śrub, iskra niby jest, benzyne czuć, ale dalej nie pali... może dałoby radę się dogadać przez telefon? Jak możesz to wyślij mi numer priv.

Comment

Zamieszczone przez Indyk96 Zobacz posta
              się dogadać przez telefon?
              Już przez to zmieniałem numer-nie raz.
              Zamieszczone przez Indyk96 Zobacz posta
              Po zdjęciu klapy od klawiatury i ruszaniu aparatem zapłonowym nie ma iskry. Przy założonej klapie i wyjetej świecy iskra była.
              Żeby iskra była to aparat musi dotykać masy.
              Śwece są pozalewane czy suche?
              Zostaw silnik z odkręconymi świecami jeśli są mokre ,niech paliwo odparuje ,bo pewnie tam pływa wszystko.

Comment

Honda w końcu zaskoczyła na benie, po dłuższym kręceniu. Po ostygnięciu silnika <między godziną 13, a 18> odpalony po 18 kolejny raz. Kręcił, zaskakiwał, ale po zaskoczeniu pyrkał, pyrkał i gasł. Tak kilka razy z rzędu. Potem dopiero gdy zaskoczył i dałem mu porządnie w gaz to nie gasł. Już nie wiem co się dzieje

Comment

@Edit dzisiaj autko nie odpaliło, z poczatku pyrkał jakby chciał odpalić, potem tylko mielił. Juz nie wiem co z nim zrobić...

Comment

Ale nie wyrywajcie się wszyscy do pomocy...

Comment

Working...
                    X