Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy tak ma byc?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Czy tak ma byc?

Witam

Powiedzcie mi czy w tym miejscu co na fotce w zalczniku nie ma byc jakiegos filterka?

Oraz kolejne pytanie to obroty zaraz po odpaleniu, czy są w normie?

czy filterek który posiadam jest dobry czy wywalić i zmienic?
    Załączone pliki

Co do obrotów to ja tak mam na ssaniu zaraz po odpaleniu-zanim się chwile nie nagrzeje!

Comment

Wiec tak jak podejrzewałem, autko na ssaniu dlatego większe obroty. Jeden problem mniej,to teraz tylko martwi mnie ta puszka

Comment

rozumiem ze dekielek odkreciles,filtr jes;li nie jest brudny mozesz zostawic

Comment

Obroty; po odpaleniu bedziesz tak miał bo włacza sie ssanie, ale po okolo 4-6km maja byc na poziomie 800-900 obr/min

pierwsze foto-NIE tak jak jest tak ma byc, po fotografi widze ze masz 1.5 na "dual point" wiec jest git. tam poprostu jest powietrze zasysane a filtr masz wcześniej.

Filtr powietrza-jak kto woli, wg mnie oryginalny system dolotowy bedze lepszy niz jakies przeróbki na stozkowe filtry. jezeli jest w dobrym stanie to zostaw taki, najwyzej mozesz go przedmuchac i bedzie dobrze

Comment

Jeśli pozwolicie nie bede zaczynał kolejnego topicu, bd koontynuował tu.

Mianowicie przy wyciąganiu przekaznika pompy paliwa napotkałem skrzynke od centralnego (fot.1) zaraz z ciekawosci sprawdziłem czy mam w drzwiach przy zamku to cos(zapomnialem jak sie to nazywa) (fot2).

Centralny mi nie trybi, moze bezpiecznik? tylko gdzie ma byc? bo te ktore mam są dobre(fot. 3)

CO radzicie. dokupic nowe urządzenie czy tez wybrac sie z tym do elektryka?Chciałbym najpierw samemu sprubowac
            Załączone pliki

Comment

Working...
            X