Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pompa paliwa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Pompa paliwa

Witam,od 2och dni nie moge odpalic swojej hondy 1.5 16v 90KM wymieniłem swiece przekaznik daje paliwo ale strasznie słabym cisnieniem . Moze to byc wina pompy paliwa lub ew. w najlepszym wypadku filterek paliwa ? Jeżeli tam to prosiłbym jakie są tego mniej wiecej koszta no i ile mechanik powinien sobie za to policzyc ? moja honda rok 1994:-)

Zamieszczone przez bosso1212 Zobacz posta
    daje paliwo ale strasznie słabym cisnieniem .
    Jak,gdzie i czym to sprawdziłeś?

Comment

Zamieszczone przez bosso1212 Zobacz posta
      przekaznik daje paliwo ale strasznie słabym cisnieniem
      to jest fizycznie niemożliwe, przekaźnik nie daje ciśnienia. Przyłączam się do pytania, jak sprawdziłeś ciśnienie paliwa?
      Kierownik Działu Diesla

Comment

Panowie, pompka paliwa i filterek wymieniony i działała ale po 2óch dniach znowu nie chce zapalic ... Co to może być bo już sily nie mam na nią ...

Comment

Najpierw odpowiedz na pytanie.Szklana kula nie działa,nikt nie pomoże zanim sam się rozmowny nie zrobisz.

Comment

Odczepiłem filterek pompy palowa i jakby coś przypchane było bo takie cisnienie bylo małe

Dlatego ponawiam pytanie :-)

Panowie, pompka paliwa i filterek wymieniony i działała ale po 2óch dniach znowu nie chce zapalic ... Co to może być bo już sily nie mam na nią ...
            Last edited by rambo7; 30-01-2017, 21:29. Powód: po sobie stosuj Edycję

Comment

Nie pływa nic w zbiorniku?

Comment

Working...
              X