Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

auto szarpie do 2500 obrotow

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• auto szarpie do 2500 obrotow

Witam mam problem.Gdy zapalam auto i jest zimne auto chodzi plynnie, gdy troszke sie zagrzeje zaczyna szarpac dopolki nie wejdzie na 2500 obortow.na biegu jalowym obroty skaczą. wymienilem filtry,swiece kable. mysle czy to przypadkiem nie cewka ale nie jestem pewien.

Kolego z chęcią wiele osób Ci pomoże ale najpierw zapoznaj się z regulaminem który zatwierdziłeś rejestrując się na forum.

Pozdrawiam

Comment

mam dokladnie ten sam problem, z ta roznica ze zimny czy ciepły nie robi to wiekszej roznicy, tez wymienilem swiece i kable ale niewiele pomoglo.
      Na luzie obroty co jakis czas spadaja prawie do zera i po chwili (krotszej albo dluzszej) wracaja do normalnosci.
      W czasie jazdy ponizej 2500 obr czesto sie krztusi, zwalnia, dodanie gazu tylko pogarsza sprawe. Gdy sie zdejmie nogę z gazu i znowu doda to wtedy przyspiesza.
      Czasami ale nie zawsze zapala mi sie komunikat bledu ale nie mialem na razie czasu na samodiagnostyke.
      Co o tym myslicie?

Comment

Temat poruszany setki razy na forum - u góry macie taką przydatną funkcję "Szukaj" . Bardzo polecam - wystarczy np. wpisać "falowanie" i wywali wam tyle informacji że chyba nie będziecie mieli już więcej pytań.

Comment

Working...
        X