Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

D15B7 a D15B2

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• D15B7 a D15B2

Witam mam takie pytanko mam silnik d15b7 i chcialbym sie dowiedziec czy moge przy pracach silnikowych korzystac z fotoporadnika ktory jest a manualach lecz tyczy sie on do silnikow d15b2?? czy jest to jakas roznica??czy bez problemu moge sie na nim wzorowac??

d15b2 od b7 rozni sie tylko wiazkami ele,kompem i ze ma wielop. reszta ta sama jesli chodzi o czesci

Comment

Zamieszczone przez samuraj Zobacz posta
      d15b2 od b7 rozni sie tylko wiazkami ele,kompem i ze ma wielop. reszta ta sama jesli chodzi o czesci
      ok czyli np regulacje zworow moge wziasc z tego manuala tak??

Comment

blok d15b2 do d15b7

podpisanam sie pod temat. mam zajechany silnik (d15b7) a mam opcje pozysakania silnika d15b2(blok, glowica, kolektory) za mala kase bo ktos zrobil sobie swapa na macniejsza jednostke i jest mu to wszystko zbedne. kolektory wiem ze sa zbedne. pytanie, bo kanal moge miec na jeden dzien wiec musze all wiedziec. czy reszta z mojego d15b7 wejdzie w d15b2 (blok i glow). tylko do jutra do 9 musze wiedziec bo pozniej bedzie sprzedany komu innemu. silnik warty zakupu. czytalem fora i wnioskuje ze tylko waz miedzy termostatem a pompa wody bedzie trzeba miec inny, ale sam waz to maly problem, a reszta bedzie pasowac, a czy sruby pod kolektory maja takie same rozmiary te silniki?

Comment

Kupujesz sprawny goły silnik D15B2 (tylko z 5.gen.) a kolektory i drobiazgi zakładasz ze swojego B7.

Te silniki są identyczne, różnica to tylko DPI vs MPI ...

Comment

no to super dzieki PeJot za info... pozdrawiam 4all

Comment

Working...
            X