Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Książka do Civic V 1.5 16v sedan

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Książka do Civic V 1.5 16v sedan

Witam wszystkich bardzo serdecznie

Od niedawna jestem posiadaczem hondy civic V 1994 1.5 16v i szukam do niej książki w celu zglebienia informacji technicznych tego modelu. Szukałem jakiejś książki w pdf'ie ale bez skutku, głównie interesują mnie teraz szczeliny na zaworach w celu dopasowania silnika pod instalacje gaz. ktora bede zakładał samodzielnie. Książka wiadomo zawiera dużo więcej przydatnych info .
    Jestem nowym użytkownikiem forum i mam nadzieje na sympatyczna i owocną współprace
    Pozdrawiam

Witamy na Forum.
    Zerknij proszę raz jeszcze na Regulamin ( np. pkt 2 ) a po przywitaniu w odpowiednim miejscu współpraca będzie niemniej sympatyczna?
    Co do meritum sprawy, to czy zaden z tych materiałów nie jest pomocny? https://www.civicforum.pl/showthread...EN-Civic-87-00
    Pozdrawiam.

Comment

Przeglądnąłem powyższe instrukcje ale informacje w nich zawarte zupelnie mi nie odpowiadaja , mozna tam przeczytac jak prawidłowo zapiac pas bezpieczenstwa czy jak wyglada korek wlewu oleju ;D. Mnie bardzj interesuje cos takiego ksiazka honda civic.jpg
      Chcialbym sie jak najwiecej dowiedziec o tym autku zeby samodzielnie zrobic jak najwiecej rzeczy

Comment

Working...
      X