Wiatm wszystkich urzytkowników hondy!
Mam od czasu mrozow pewien problem mianowicie silnik zimny i na benzynie i na gazie dusi mi sie przy wcisnieciu pedalu gazu!!
Wczesniej wszystko bylo ok dopiero jak przyszly te mrozy to tak sie dzieje. Tak jakby dostawal za dużą mieszanke bądź jakby dostawal za mało mieszanki!
Nadmieniam iz z odpalaniem na benzynie podczas niewiadomo jakiego mrozu wszystko jest ok pali jak glupi
Prosze o pomoc a moze ktos mial cos takiego u siebie?
Z góry dziękuje za pomoc!
Zapomnialem dodac jeszcze z ta temperatura!
W okresie wakacyjnym padla mi chlodnica!
Wymienilem ja na nowa i wszystko bylo oki chlodzila w lecie i git.
Ale przyszla jesien i zima i okazalo sie ze silnik nie trzyma temperatury!
Podczas jazdy na trasie wskazowka temp. prawie sie nie rusza jak postoje na swiatlach i silnik popracuje troche na biegu jalowym to sie nagrzewa tak jak powinien!
Probowalem przyslonic chlodnice ale wtedy mi sie zaczyna gotowac i wypluwa plyn zbiornikiem wyrownawczym!
Co to może byc?
Termostat?
Prosze o pomoc
Mam od czasu mrozow pewien problem mianowicie silnik zimny i na benzynie i na gazie dusi mi sie przy wcisnieciu pedalu gazu!!
Wczesniej wszystko bylo ok dopiero jak przyszly te mrozy to tak sie dzieje. Tak jakby dostawal za dużą mieszanke bądź jakby dostawal za mało mieszanki!
Nadmieniam iz z odpalaniem na benzynie podczas niewiadomo jakiego mrozu wszystko jest ok pali jak glupi

Prosze o pomoc a moze ktos mial cos takiego u siebie?
Z góry dziękuje za pomoc!
Zapomnialem dodac jeszcze z ta temperatura!
W okresie wakacyjnym padla mi chlodnica!
Wymienilem ja na nowa i wszystko bylo oki chlodzila w lecie i git.
Ale przyszla jesien i zima i okazalo sie ze silnik nie trzyma temperatury!
Podczas jazdy na trasie wskazowka temp. prawie sie nie rusza jak postoje na swiatlach i silnik popracuje troche na biegu jalowym to sie nagrzewa tak jak powinien!
Probowalem przyslonic chlodnice ale wtedy mi sie zaczyna gotowac i wypluwa plyn zbiornikiem wyrownawczym!
Co to może byc?
Termostat?
Prosze o pomoc
Comment