Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skad ta Moc ???

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skad ta Moc ???

Mam Honda Civic Sedan 93` 1.5 16 v d15b2 dxi .... i niech mi ktoś wytłumaczy skąd w niej 115 koników ??? W dowodzie mam wpisane 84kW i to by się zgadzało ale mało kto w to wierzy !!! proszę o pomoc :]
    sigpic

W d15b2 tyle kucy ?? hmm.. ciekawe moze to pomylka jakas ?? a sprawdzales jakos czy faktycznie tyle jest ??

Comment

1-sprawa mozesz podjechac na chamownie
      2-jest taka opcja ze masz innego kompa i wieksze wtryski

Comment

kolego nie 84kw tylko 74 hehe mam taki sam silniczek i tyle mam w dowodzie

Comment

ja mam wpisane w dowodzie 84 kW
          sigpic

Comment

jezeli mozesz to sprawdz jak sie zbiera civic z silnikiem 90 KM (tez d15b2) i porownaj ze swoim

Comment

Nie mam jak ...Więc moja prośba jesli ktoś bedzie cos wiedzial to prosze o kontak ...a tych co sa z lodzi niech pisza o jakiejs hamowni..:]
              sigpic

Comment

zastec na puszkina

Comment

No mnie tez ciekawia strasznie te kuce Skąd tyle się wzięło w tym silniku, więc z chęciom będę śledził temat

Comment

Moim zdaniem to źle wpisali Ci w dowodzie rej. U mnie np. wpisali nr. nadwozia zły, zzamiast 1 na początku dali J i musiałem jeszcze raz dowód wyrabiać

Comment

Kurcze to bardzo dziwne ...ale raczej nie przewiduje pomyłki...
                      sigpic

Comment

tak jak pisałem wcześniej tam powinno być 74kw napewno jest pomyłka a sprawdz w karcie pojazdu jak masz wpisane i zobaczysz albo jeszcze w jakiś innych dokumentach jak posiadasz.

Comment

Andrzej 19 74kW jest w D15b7, w D15B2 66kW, więc takiej pomyłki by nie zrobili. Mocniejsze niż 90 koni były w sedanach tylko wersje 1.6 ESi 142kM i VTi 160kM.

Comment

Ruti okaże się niebawem
                            sigpic

Comment

Witam, u mnie znowu wystepują pewne niezgodnosci pomiedzy danymi z niemieckich pamierow ,a polskich, kupilem autko jakies 2 tyg temu: Honda Civic 1.5i KAT D15B2 hatchback i kilka osob patrzac na moj VIN: JHMEG43400S.... twierdzi ze to auto ma wiecej niz 90km, sprawdzilem w w roznych tabelkach i niby wszystko sie zgadza, 90km ale sam juz nie wiem...pozdro

Comment

Working...
                              X