Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ile mocy d15 b7 ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ile mocy d15 b7 ?

Mam takie pytanko zainteresowal mnie jeden watek w dziale przedstaw sie kolega tam pisal o hondzie z silniczkem d15 b7 ze byla produkowana w usa i ma wiecej mocy od produkowanych w europie jesli to mozliwe to czy wszystkie hondzinki podukowane w usa z silnikem d15 b7 mialy rzekome 115 km ?

Zamieszczone przez RaspiL Zobacz posta
    Mam takie pytanko zainteresowal mnie jeden watek w dziale przedstaw sie kolega tam pisal o hondzie z silniczkem d15 b7 ze byla produkowana w usa i ma wiecej mocy od produkowanych w europie jesli to mozliwe to czy wszystkie hondzinki podukowane w usa z silnikem d15 b7 mialy rzekome 115 km ?
    hehe mam taki sam silnik i moja hania jest w wersji kanadyjskiej i jak mi wiadomo (chociaz do konca nie mam pewnosci) to moja ma 105km

Comment

no wlasnie ja mam taka hondzinke produkowana w usa i jak przeczytalem tylko kilka w kraju ;d a kilkanascie w europie widocznie kolega za bardzo ubarwil swoj opis

Comment

Silniki D15B7 mają 105km. Jeśli masz coupe to były wszystkie robione w USA

Comment

panowie wystarczylo wejzdz w manuale.
          https://www.civicforum.pl/manuale-in...e-rodzaje.html
          Äâčăŕňĺëč Honda

Comment

Wiesz ta tabelka jest ok., ale nie wiem, czy jest kompletna. Crisek np. ma D15B2 i 115km, a w tabelkach takiego silnika nie widziałem

Comment

bo ma wersje limitowana a wniej jej niema,jak zmienisz kompa i wtryski to tez bedziesz mial taka

Comment

Co zrobić, aby podnieść u siebie moc to ja wiem. Chodziło mi o tabelki i nie tylko te od Ciebie, że nie są kompletne.

Comment

na to juz nic nie poradze,tu trzeba miec dostep do materialow japonskich,nabierzaco uzupelniac

Comment

Working...
                  X