Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Regeneracja Gaźnika

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Regeneracja Gaźnika

Cześć może ktoś z klubowiczów mi pomoże mam Honde 1.3 16v z 94 roku 75km. ostatnio zaczęły się dziwne rzeczy dziać Słabo odpala ==> wymieniałem wszystko co do zapłonu i dalej nic i mój mechanik mówi że to może być gaźnik (problem się zaczął jak zatankowałem na BILSKIEJ) Czy znacie kogoś kto zna się na gaźnikach w małopolsce w okolicach Oświęcimia lub Krakowa albo na śląsku w okolicach Tychów. Jeśli możecie to pomóżcie dzięki wielkie.

Co do paliwa na Bliskiej to bym sie nie czepiał sam tam czasem tankuje i jest ok (gaz mają super, lepszy niz BP). To raczej zbieg okoliczności. Jeśli zmieniałem wszystko co do zapłony to rozumiem że świece też. W takim razie to może byc gaźnik...
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

Co do Zapłonu to wymieniłem kable, kopułkę rodzielacza, palec,świece. A że to gaźnik to już wiem Tylko pytam czy ktoś zna kogoś dobrego od gaźników bo to nie takie łatwe aby to wyregulować po regeneracji.

Comment

Na innych forach polecają jednego gaźnikowca w Krakowie

Aniołowicz Andrzej. Zakład naprawy gaźników
        31-069 Kraków
        Bernardyńska 10 lok. 8
        Kom.: 501 946 978

[email protected]

Jeśli za okolicę Krakowa weźmiesz Warszawę to jestem w stanie polecić Ci dobrego fachowca który zna się na rzeczy i ceny ma adekwatne do wykonanej usługi.
        W warszawie koszt regulacji waha się w granicach 50-700zł.
        nie wiem skąd tak wysokie ceny ale jeśli potrzebujesz tylko regulacji to myślę że nie będą to aż tak wysokie koszta. Warto najpierw zapytać

Comment

Working...
        X