Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wymiana uszczelki pod głowicą

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• wymiana uszczelki pod głowicą

Witam,

od jakiegoś czasu przybywa mi wody w oleju, więc rozumuję że walnęła mi uszczelka pod głowicą. będę się zabierał za rozbiórkę w najbliższy weekend, w związku z czym mam pytanko. Ogólnie we wszelkich manualach pisze o wymianie śrub i nakrętek przy okazji wymiany uszczelki, jakie macie z tym doświadczenia? Czy rzeczywiście wymieniacie te śruby? Wiem po co się to robi i chętnie bym to zrobił mając więcej pieniędzy, ale budżet mam dosyć skromny, a nie wiem jeszcze ile będzie mnie kosztować planowanie głowicy. Dzięki za wszelkie podpowiedzi

Pozdrawiam
    Kuba

Jak masz pewność że głowica nie jest zrzucana -nty raz to śruby mogą zostać, zainwestuj w dobrą uszczelkę pod głowicą. bo to podstawa. Zabielenie głowicy to koszt 30 i więcej złotych w zależności od regionu.

Comment

ja juz chyba 4 razy sciągałem i nie wymieniałem srub ale tez bede chyba juz musiał bo jak sie urwie to bedzie lipa

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
      Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

Working...
      X