Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

cos piszczy po odpaleniu silnika , co to może być ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• cos piszczy po odpaleniu silnika , co to może być ?

witam mam problem wymienialem uszczelke pod głowica i cale tłoki z pierscieniami i panewkami po złożeniu do kupu jak odpalam auto to cos mi piszeczy i nie wiem co to moze byc ? ten dzwiek jest bardzo intensywny

pewnie pasek bo napewno nie układ korbowo tłokowy chyba ze jest gdzies w silniku przeciek oleju i tez moze to piszczec np ze olej przedostaje sie przez jakis oring czy cos w tym stylu

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
    Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

Jeżeli złożone jest wszystko poprawnie to pozostaje sprawdzanie naciągu pasków,przypuszczam że alternatora...

Comment

ale mi sie wydaje ze to z drugiej strony silnika słychac . nie tam gdzie sa paski

Comment

na luzie czy przy wciśniętym sprzęgle, albo spod ssaka gdzies powietrze ciągnie i piszczy, ciezko troche bo nie słyszymy tego pisku

Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

na luzie i przy jezdzie tez ;p

Comment

a jak wcisniesz sprzegło?? tez słychac??

Comment

tak tez słychac ;p i własnie nie wiem co to może byc

Comment

ale ten pisk słychac przez cały czas czy tylko chwilami?

Comment

już to ogarnięte Jeden przewód pod kolektorem ssącym był wyciągnięty. Ale dzięki za pomoc

Comment

Working...
                    X