witam mam problem wymienialem uszczelke pod głowica i cale tłoki z pierscieniami i panewkami po złożeniu do kupu jak odpalam auto to cos mi piszeczy i nie wiem co to moze byc ? ten dzwiek jest bardzo intensywny
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
cos piszczy po odpaleniu silnika , co to może być ?
Collapse
X
-
pewnie pasek bo napewno nie układ korbowo tłokowy chyba ze jest gdzies w silniku przeciek oleju i tez moze to piszczec np ze olej przedostaje sie przez jakis oring czy cos w tym stylu
Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne
-
na luzie czy przy wciśniętym sprzęgle, albo spod ssaka gdzies powietrze ciągnie i piszczy, ciezko troche bo nie słyszymy tego pisku
Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne
Comment
-
a jak wcisniesz sprzegło?? tez słychac??
Comment
Comment