Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

D15B2 wysokie obroty w korku, rosnące plynnie

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• D15B2 wysokie obroty w korku, rosnące plynnie

Witam, mam problem z moją Hanią, otóż w korku gdy postoje jakieś 5 minut obroty powoli rosną, zaczyna się od 1 tyś a dzisiaj doszło nawet do 3 - musiałem uciekać w mniejsze uliczki Rozumiem, że auto rwie się do jazdy, ale to lekka przesada bo migiem całe paliwo spali... Dzieje się tak na benzynie, jak i na gazie. Dzisiaj wymieniłem uszczelkę pod głowicą, olej itp, nie bierze niczego, płynu chłodzącego itp, nie dymi i silnik pracuje równo przy normalnej jeździe, jak i przy dojeżdżaniu do skrzyżowania. Przed wymianą tez tak obroty skakały, jedyną radą na to jest przejechać parę set metrów i się uspokaja. Temperaturę utrzymuje stałą, wiatrak się załącza. Widziałem podobne tematy na forum, jednak u mnie obroty same idą w górę, nic nie dzieje się skokowo, i jak napisałem po przejechaniu paruset metrów jest wszystko ok po czym znowu i znowu. Może ktoś ma jakąś rade ? Pozdrawiam Płatnerz

Zacznik od przeczyszczenia silniczka krokowego.

Comment

przewody podcisnienia dobrze sprawdź i poluzuj linke od gazu

Sebastian moje GG 10836239 masz problem to pisz lub dzwon 604-593-463
      Remonty główne silników, specjalizacja Honda civic, inne hondy również, zostawiasz auto do naprawy a odbierasz gotowe do jazdy, czesci jakich tylko zechcesz firm, ja zakładam tylko najwyższą półkę ale na życzenie mogą byc inne

Comment

linka od gazu jak pisze sebastanlec

Comment

Working...
        X