Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

falowanie obrotów na ssaniu pomocy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• falowanie obrotów na ssaniu pomocy

Witam mam problem mianowicie jak odpale hanie to chodzi na ssaniu jak powinna a po chwili jak zchodzi z sania (temperatura 40 stopni bo gaz mi sie przełancza) zaczyna falowac na obrotach az temperatura podskoczy i sie wszystko jest ok. Dodam, że sprawa dzieje sie na benzynie i na gazie wymienilem sie z kolega silniczkami krokowymi(od hani ze sprawnym krokowym) myslałem ze to to ale ba... wymieniłem termostat bo podobnie jest jak sa zapowietrzone. Mysle ze to jakis czujnik od ssania tylko gdzie jest w d16z6. Bardzo proszeo pomoc

Wyczyść krokowy benzyną ekstrakcyjną zrób reset< uszczelki nie maczaj w benzynie bo napecznieje> i powinno pomóc... jesli nie to moze masz gdzies dostaje Ci sie lewe powietrze do silnika. Po resecie cała procedura uczenia...

Comment

znaczy czyscilem krokowy zalozylem drugi od kolegi z hondy ktora jezdzi zobacze jeszcze zawór fitv wyczyszcze a o co chodzi z tym "procedura uczenia"

Comment

Poczytaj na forum... w funkcji szukaj wpisz interesujące Cię słowo i masz wszystko w razie ptań pisz...

Comment

Working...
        X