Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kto wie prosze o pomoc

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kto wie prosze o pomoc

Witam wszystkich!! mam takie pytanie...mam HONDE CIVIC 1.3 na i mam już kupiony sportowy filtr powietsza ale nie mam pojęcia jak sie zabra za dolot do silnika. mam ten cały wielki tależ ale chce go zdemontowa i dorobi rury dolotową...czy to wogule jest możliwe aby sie pozby tego tależa?? a jak mam rozwiązac dopływ powietrza do stożka bo słyszałem już ze jak go umieszcze koło silnika to nic to nie pomorze bo będzie ciągnąc cieple powietrze...LIPA PROSZE WAS O POMOC DZIĘKI Z GÓRY !! !! !!

obudowe filtra sie rozkreca,bez obaw:
    -odlaczasz dolot(czarna dluga rura od powietrza)
    -odkrecasz nakretke filtra (na gorze)
    -sciagasz zaczepy sa po bokach obudowy filtra( mozesz ich nie miec,czesto je gubi)
    te zaczepy trzymaja ten talez z obudowa
    -odkrecasz sruby mocujace obudowe filtra,tylko uwazaj zeby do srodka gardzieli nie wpadly (zaslon kawalkiem szmatki czystej ,tylko delikatnie
    zalóz nowy zestaw i sie ciesz ,a o powietrze na razie zie nie martw ,bo mozna w kazdej chwili zrobic oslone termiczna
    tu pare fotek z archiwum

[IMG][/IMG]
    [/URL][/IMG]

Comment

super!! dzięki kolego!! a mam jeszcze jedno małe pytanie... do tego tależa z filtrem są przymocowane jakieś czyjnikinie mam pojęcia co to jest ani do czego służą jak je zdemonyuje to gdzie je przyłaczyć...

Comment

Working...
      X