Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamula przy wyzszych oborotach.

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• zamula przy wyzszych oborotach.

Witam ;] mam problem gdy jade na benzynie i chce mu przycisnac gazu to auto zamula. dzieje sie to na kazdym biegu do pewnych obrotow, (czyli tak jak by chcialo jechac ale cos go nie chce puscic) sprawia mi to wielki problem np. przy wyprzedzaniu. HONDA CIVIC V 95' 1,3 16v czekam na szybka pomoc i z gory dzieki

Może katalizator padł...
    Życie jest za krótkie, żeby jeździć dieslem...

Comment

elo,Ja tak miałem jak mi mi się tłumik koncowy popsuł, płucienniak i to płutno w środku sie popsuło ,mogłem je wyciągać przez rure wydechową i hanka wcale nie miała mocy 4-5 tyś max obroty kaszlaki mnie wyprzedzały.Wrażenie było takie jakby go coś blokowało, a po wymianie tłumika wszystko wróciło do normy.

Comment

koles co mi sprzedawal auto powiedzial ze tlumik jest wymieniony, ale mowicie ze cos z ukladem wydechowym nie tak czy jeszcze macie jakies sugestie co by moglo byc przyczyna. dodam ze jak jade na gazie to go nie muli .

wybaczcie moja tepote w tych sprawach ale jestem kompletnie zielony a wkur..am sie jak nie moge poszalec ;p

Comment

to masz gaz a wyprzedzasz na pb na którym nie jedzie ? możefiltr paliwa się skończył lub gaźnik do przeglądu

Comment

"dodalem" tylko ze na gazie tak nie muli auta. ! nigdzie nie jest napisane w moich postach ze wyprzedzam tylko i wylacznie na benzynie. WYPRZEDZANIE TO JEST PRZYKŁAD!!! UMIEJETNOSC CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM!!

Comment

nie stresuj się tylko użyj opcji szukaj bo było nie raz

Comment

szukaj szukaj a nie unoś się jak jesteś nowy i zielony

Comment

moze mi ktos jeszcze pomoc? z gory dzieki ;] lepiej sprecyzowac bym wiedzal za co sie zabrac ;p(nie robic czegos na darmo) ;]

Comment

rozrząd i zapłon może być źle ustawiony

Comment

Siema !!!!

Ja tez u siebie tak mialem.Przyczyna przestawiony minimalnie rozrzad i zaplonem nie szlo juz wyregulowac

Comment

Working...
                      X