Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nie odpala ze stacyjki ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• nie odpala ze stacyjki ?

Witam jestem nowym użytkownikiem forum dlatego witam wszystkich bardzo serdecznie auto marki honda civic posiadam od ponad roku
    mam problem z odpaleniem . pisząc krótko mam luzy w kole zamachowym , i nie wiem co dalej koło zamachowe jest w stanie bdb.
    proszę o pomoc

zaraz.....zaraz......piszesz że masz luzy na kole zamachowym a za chwile że jest ono w bdb stanie........o co chodzi?bo tytuł tematu nijak nie mogę powiązać-tzn.odpalanie ze stacyjki z kołem zamachowym w bdb stanie.................
    ビートル ジョン

Comment

chodzi mi o to ze rozrusznik sie kreci i wypycha koło zamachowe
      rozrusznik mam dobry bo sprawdzałem i wymieniałem na inny , szczotki itp
      jest luz mały na kole zamachowym
      z pychu odpala normalnie ale rozrusznik nie zachcza o koło zamachowe bo jest luz
      moze trzeba skrzynie rozpuławiać

Comment

może bendix nie wskakuje??

Comment

bendix wyskakuje 4 rozruszniki sprawdziłem i kazdy zachowuje sie tak samo nawet oryginalny do mojego rozrusznik jest w porzo ...

Comment

a jak wrzucisz na pierwszy bieg, i spróbujesz odpalić bez sprzęgła, to auto rusza do przodu na rozruszniku czy nie?

Comment

Koło zamachowe jest do wymiany-zęby są juz wytarte i nie zahaczają o bendix

Jak będziesz miał wszystko na wierzchu to warto obejrzeć sprzęgło-szkoda dwa razy robic to samo za jakiś czas (rozbieranie)
              ビートル ジョン

Comment

nie rusza , a na pych trzeba , rozrusznik wypycha koło zamachowe moim zdaniem,

pojawił mi sie metaliczny dźwiek przy puszczaniu gazu

Comment

Jak nie rusza, to wszystko wyjaśnia popieram w 100% BeatleJohn'a w swojej wypowiedzi.

Comment

zęby sa całe koło ma lekki luz

Comment

a dwu masa albo połksiezyce nie poszły ?

Comment

a w rozruszniku zęby całe?? No jak nie rusza na rozrusniku nawet to w ogóle nie jest połączony rozrusznik z kołem, albo dalej tkwi problem

Comment

Working...
                        X