Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki czujnik temperatury??? i jaka cena????

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Jaki czujnik temperatury??? i jaka cena????

Witam wszystkich..Mam taki problem----Podczas jazdy w mieście i dłuższym staniu w korkach temperatura mi bardzo szybko wzrasta i zaczyna sie gotować płyn w chłodnicy.Poczytałem trochę o tym i wiem ze to na 99% nie termostat o w srodku ogrzewanie działa bez zarzutuNajprawdopodobniej to czujnik temperatury.Proszę o polecenie czujnika i jakli model i jaka cena.Dziekuje i pozdrawiam Wszystkich..........

jak ci się gotuje płyn chłodzacy to znaczy to że jest na krótkim obiegu i na pewno to jest termostat a czujnik to sprawa rlrktroniczna która wskazuje ci na pulpicie jaka jest temperatura szerokości życzę

Comment

jest tez drugi czujnik od ktorego zalezy czy wlaczy sie wentylator czy nie , ale moze tez byc wina termostatu jak napisal vandarko, jak to termostat to chlodnica bedzie zimna ,jak czujnik to wentylator nie bedzie sie zalanczal ,moze tez byc sam wentylator sprawdz reka czy smigielka lekko sie kreca i sprawdz kostki moze gdzies sie cos wypielo lub zasniedzialo
      sigpic

Comment

Sprobuj najpierw odpowietrzyć układ... Koledze działo się dokładnie to samo i po odpowietrzeniu układu wszystko wróciło do normy.

Comment

Working...
        X