Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

ile za remont d16z6..?? :(

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• ile za remont d16z6..?? :(

witam
    niedawno kupilem hanke z silnikiem d16z6. wymienilem olej zrobilem na nim nie caly 1000 km i olej jest prawie na dnie heh...
    orientuje sie ktos ile moze kosztowac remont takiego serduszka?? bo szkoda mi sprzedawac...

a komus innemu widac nie bylo szkoda sprzedawac
    a serio od 1500-2000zl. jesli nie wiecej
    sigpic

Comment

no komus nie bylo szkoda opylic hanki... heh... to bede musial pomyslec wtedy.
      dziekowac za odp

a moze zawory wystarczyloby dopiescic?? hanka ma moc odpowiednia silnik jest suchy i plyn jest w normie. a i przez 900 km mysle ze niemoglby wypic tyle oleju przez pierscionki...
      to moze taki gruntowny remont nie jest potrzebny... przynajmniej nie za tyle $ :P

a i kopcic kopci ale wydech jest suchy...
      Last edited by Sebulerbin; 23-08-2010, 17:10. Powód: brak użycia opcji EDYTUJ POST

Comment

Wymień uszczelniacze zaworów koszt nieduży a jak sie postarasz to bez zdejmowania głowicy dasz rade.

Comment

przy takich ilosciach to raczej nie same uszczelniacze...a napewno wiecej...\
          piersienie...,uszczelniecze...,glowica...,uszczelk a pod glowice...,no i nowy rozrzad.
          nie ma sie co brac za same uszczelniacze...

Comment

Zamieszczone przez macdg Zobacz posta
            Wymień uszczelniacze zaworów koszt nieduży a jak sie postarasz to bez zdejmowania głowicy dasz rade.
            bądźmy poważni

Comment

Kolega Kiler z forum chyba za 700 zł wyremontował swoje D16Z6

Comment

kiler?
                serio czy zwale se ze mnie robisz...

Comment

Serio, ale nie wiem co dokładnie obejmowała jego "operacja regeneracji silnika" . Ale mówił mi, że 700 zł. A logi to kiler_13 albo co0ś takiego.

Comment

za tyle to czesci z bieda chyba kupil.... musze sie odezwac do niego
                    dziekowac

Comment

Working...
                    X