Witam więc sprawa wygląda tak, od soboty jeżdżę swoją Hondą civic V gen rok 1994, silnik 1.5, nie było z nią żadnych problemów wszystko było ok, dzisiaj rano około 7 zostawiłem auto na dworze,poszedłem do pracy i wróciłem jakoś o 17( już od pon zostawało tak samo na dworze) lecz dziś chwile po odpaleniu zapaliła mi się kontrolka chech engine, auto chodziło normlanie lecz po chwili jazdy obroty silnika spadły na obrotomierzu praktycznie do 0 ale auto chodziło, ledwo ledwo ale chodziło i dało się jechać,ze 2 razy zgasło mi w drodze do domu ale odpaliło bez problemu jednak musiałem je troche gazować żeby sytuacja się nie powtórzyła, kiedy chciałem raptownie przyśpieszyć to troszke sie dławiło ale tylko chwile i zaraz normalnie wkręcała się na obroty, jak stawałem na światłach to auto na luzie chodziło ale ledwo co, obrotomierz pokazywał odrobine ponad zero. gdy byłem już praktycznie pod domem kontrolka zgasła i obroty wróciły do normy i już nie bylo żadnych problemów, Nie mam pojęcia co jest przyczyną wieć zwracam się do was o pomoc. Mam nadzieje że dokładnie opisałem problem, z góry dziękuje za pomoc
Pozdro

Comment