Witam.robiłem dzis samo diagnostyke zmostkowałem na właczonym zapłonie i chceck sie jarzy.nie ma blędów ale od roku mam taki problem ze jak silnik ma normalna tmp to bardzo sie duzi czasem szarpie,bardzo ja muli.silnik d15b7.gdzie nie pojade na podpięcie pod kompa to nie maja kabla do takiego auta albo za stare....co dalej zrobic zmieniłem filtry zawory ustawiłem.rozrząd zmieniłem auto jest takie słabe
jeszcze pytanie co do rozrządu jak ustawiałem to jak ustawie znaki do głowicy to ten znak pod spodem mi sie nie zgrywa jakies poł moze centymetr.a jak jego ustawie dobrze to wtedy nie zgrywa mi sie do głowicy dobrze.i ustawiłem rowno znaki do głowicy a ten nizej sie nie zgrywa.na wcześniejszym pasku tez tak było ustawione.
jeszcze pytanie co do rozrządu jak ustawiałem to jak ustawie znaki do głowicy to ten znak pod spodem mi sie nie zgrywa jakies poł moze centymetr.a jak jego ustawie dobrze to wtedy nie zgrywa mi sie do głowicy dobrze.i ustawiłem rowno znaki do głowicy a ten nizej sie nie zgrywa.na wcześniejszym pasku tez tak było ustawione.
Comment