Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Alufelgi V gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Alufelgi V gen

Witam jestem tu nowy niedawno kupiłem sobie honde civic v hatchback 1.3 94r chce kupic alufelgi z opanami ale za bardzo nie wiem jakie parametry itp, na pewno chce kupic o rozmiarze 14 cali ale nie znam jakie maja byc inne parametry to znaczy rozstaw srub oraz et i profil
    czy mozecie dokladnie napisac jakie maja byc parametry i dac linki gdzie najtaniej ?
    Last edited by pain; 25-10-2010, 13:29.

rozstaw srub to 4x100 standardzik 14" a na allegro albo w googlach mozesz znaleźć sam nikt nie wie jakie Ci sie beda podobac, jezeli chcesz uzywki bo mozna kupic ladne sprowadzane z niemiec dostac albo anonse albo sam niewiem ja w anonsach o tym sporo znalazlem za 400 stowki mam takie jakie mi sie podobaja pozdro.

sorki tak naprawde to niewiem czy 14", czy 13" do V gena ale przypuszczam ze 14" poczekaj az jakis spec od v gena sie odezwie pozdro ;]

Comment

w V genie standard to 13'. a najlepszy zamienik to 15/50/195. ja osobiscie jezdze na alu 14' i naprawde fajnie sie jezdzi. na poczatku mialem wlasnie 15/50/195 i strasznie mi tluklo, ale to juz kwestia gustu.
      Pozdro
      BÓG DAŁ NAM NOGI PO TO ABYŚMY DOSZLI TAM GDZIE NIE DOJEDZIEMY HONDĄ NA GLEBIE !!!

Comment

Working...
      X