Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

felgi do hondy V gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• felgi do hondy V gen

chciałbym kupić felgi do hondy Civic z 1994 hachback jaki rozmiar najbardziej polecacie ?
    Chciałbym bardzo 16 " a niewiem jaki profil opona będzie miała wtedy i czy są przedatne na nasze polskie drogi. Proszę piszcie swoje zdanie.
    Last edited by pain; 25-10-2010, 18:23.

16 nie wiem jak to bedzie , ale ladne 15 z fajna opona pieknie sie prezentuja

Comment

masz może jakies przykłady , zdjęcia felg do civica

Kolego Hikos. Wiem, że jesteś nowy na forum, ale ten temat, który założyłeś pasuje do działu "Opony i felgi" i tam należało go zamieścić (przeniosłem go z "Kupię części"). Proszę Cię o zamieszczanie tematów w odpowiednich działach. PS. Gdybyś napisał np. Kupię alufelgi '16 4x100 to by pasowało do "kupię części".
      Last edited by przemo_wb; 25-06-2009, 11:38.

Comment

poszukaj na forum było troche o felgach nawet podane były strony gdzie można było sobie wirtualnie dopasować alusy do danego auta

Comment

oj nie radze 16''. do nich musialbys bardzo niski profil zeby nie obcieraly a wtedy wygoda jazdy po naszych polskich drogach (koleiny, dziury)bylaby zadna.. najlepsze rozwiązanie to 195/50/15.

Comment

Kolego ja mam 205/65/15 i powiem ci ze jezdzi sie optymalnie

Comment

Witam u mnie na maksa weszly 205/40/17 I na takich jezdze ale ogolnie nie polecam(Pewnie wiecie dlaczego nasze piekne drogi na to nie pozwalaja a szkoda

Comment

gremlas
                optymanie ???
                chyba z wygladu. ja mialem 205/55/15 (obecnie 195/50/15) i ewidentnie czulem roznice w mocy auta, a co za tym idzie w spalaniu rowniez. nie wspomne o tym ze przy 2 osobach na tylnej kanapie tarlo mi o nadkola.
                Civic 3D 1.4is '98

Comment

Working...
                X