Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wymieniam opony. Na jakie? Plizzzz!!! V gen

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Wymieniam opony. Na jakie? Plizzzz!!! V gen

Proszę, pomóżcie wybrać mi opony do mojej małej żabki (civic, 1.6 z 1992). Mam strasznie zajechane (gł. przednie) Toyo 195/55/15, koniecznie muszę je zmienić (wczoraj miałam niezły poślizg na zakręcie...). Czy możecie mi doradzić jakie opony kupić tym razem? Nie jeżdżę zbyt szybko, a dynamicznie... gł. w mieście. Moje stare Tojo sąprzede wszyskim bardzo ładne..., ale coś mi w nich nie pasi... Zmieniłabym markę... Doradźcie proszę!

Nie ma sensu zmieniac producenta opon skoro Toyo są napradę dobrymi oponami, zarówno do cywilnej jazdy jak i na tor :-D polecam gorąco Toyo Proxes tylko tym razem w rozmiarze 195/50/15 :mrgreen:
    pozdrawiam

Comment

Proponuję skorzystać, z któregoś z serwisów internetowych z oponami. Tam są porównania i opinie, a wybór zależy głównie od funduszy, jakie chce się na oponki przeznaczyć...
      Ja zamówiłem przez neta opony i wyszedłem 20 pln do przodu na oponie (wliczając wymianę).
      Lukasz
      Honda Civic 5D '95

Comment

Ja mam Henie 1,5 90' i chce zmienić oponki na toyo, warto:
        Opony letnie Toyo PX4 195/50R15

Comment

No dokładnie, toyo są idealnym kompromisem.
          A jak chcesz tanio, to kup Nankang, osbiście na takich jeźdzę (kupiłem je z felgami) i jestem zadowolony, choć przy wyższych prędkościach w deszczu mogłyby lepiej trzymać

Comment

Working...
          X