Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

felgi- po renowacji czy nowe V gen

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• felgi- po renowacji czy nowe V gen

witam,
    mam takie pytanie, czy lepiej kupic uzywane felgi AEZ z pewnych rak( wiem dokladnie co sie z nimi dzialo) do prostowania i piaskowania (koszt 600zl za komplet) za 200zl, czyli razem 800zl, czy lepiej kupic jakies takie z allegro
    FELGI ALUMINIOWE 15 4x100 NISAN RENAULT FIAT VW (596676696) - motoAllegro
    nie mowie ze akurat takie ale tego typu tzw. "tanioche". wzor samych felg nie ma teraz znaczenia, chodzi mi o to w co lepiej zainwestowac. pzdr

Witam ogolnie lepiej poszperac na forum i popytac ludzi z forum niz kupywac na allegro ...
    Pozdrawiam
    sigpic

Comment

witam jak malować to tylko proszkowo bo normalne malowanie to lipa

Comment

no wlasnie, malowanie proszkowe kosztuje i cena tych uzywek grubo przekroczy 1000 zl... nie chce na to wydac az takiej sumy ale nie chce tez zeby po wpadnieciu w jakas dziure felga "z allegro" mi poprostu pekla. szczerze mowiac to felgi z allegro sa duzo ladniejsze jak te ktore moge miec uzywane...

Comment

Zamieszczone przez sempo89 Zobacz posta
          no wlasnie, malowanie proszkowe kosztuje i cena tych uzywek grubo przekroczy 1000 zl... nie chce na to wydac az takiej sumy ale nie chce tez zeby po wpadnieciu w jakas dziure felga "z allegro" mi poprostu pekla. szczerze mowiac to felgi z allegro sa duzo ladniejsze jak te ktore moge miec uzywane...
          Moim zdaniem lepiej kupić coś używanego ale dobrej firmy, kolega kupił felgi allegrowe (chińskie) i po sezonie sprzedał bo jednym słowem była masakra

Comment

dokladnie te z allegro mega hiper piekne felgi sa ze slabych stopow robione..wiec po paru kraweznikach bedzie miazga;/
            jak masz wydac 1200zł za te tandety chinskie z allegro to wole dolozyc z 500zł i kupic jakies dragwhels

Comment

czyli wychodzi na to ze najlepsze i najtansze w tym momencie beda felgi po renowacji. tylko ze te stare sa tak wygiete ze podczas jazdy 50-60km/h samochodem dosc mocno rzuca na boki, a jak podniose samochod i pokrece kolem to wyraznie widze ze jest splaszczone...da sie cos z nimi zrobic czy dac sobie na spokoj?

Comment

idz na najwieksze forum civic-ow i tam znajdziesz cos ciekawego za dobra cene nie do renowacji!!!

Comment

dzieki wielkie za podpowiedzi. temat uwazam za zamkniety.

Comment

Working...
                  X