Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzeba felg ROTA Group N lub najbardziej podobne!

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Potrzeba felg ROTA Group N lub najbardziej podobne!

Cześć, jestem tu nowy i to mój pierwszy post (cholernie trudno się nawiguje po tym forum...) więc z góry sorki jak czegoś jeszcze nie ogarniam.
    Pytanko mam takie czy ktoś może ma na sprzedaż albo zna kogoś lub jakąś stronę na której/od kogo mogę kupić nowy lub używany komplet felg Rota Group N (repliki Mugenów RNR) za jakąś przyzwoitą cenę z tej planety.
    No albo może ktoś kojarzy jakieś inne felgi 4x100 ET około 38 lub 40 w rozmiarze 15' lub 16' które mają podobny wzór (np. stockowe z Mini Coopera ale te sobie odpuściłem ze względu na zbyt duże pierdzielenie się i kombinacje żeby w ogóle zadziałały. Wiecie, inne szpilki, dystanse itp.)
    Z góry dzięki

Adwan racing rg2,lub Advan style za połowę. 6kg sztuka,nie najgorzej. ą też w rozmiarze 6.6j et38 15" do H jak ulał.

Comment

Właśnie chodzi mi bardziej typowo o takie pięcioramienne

Comment

Advan wcheles rc2 albo tc ,nic innego 4x100 na pięć ramion mi nie świta.
        Poniekąd dobry choć oklepany wybór,bo lepszych do mycia to nie ma

Comment

te TC są całkiem całkiem ale to tak w ostateczności bo jednak to jeszcze nie to

Comment

Wiem jak jest Ja w sumie zboczenia na punkcie felg nie mam,ale też jak sobie kiedyś wypatrzyłem to chciałem akurat takie a nie inne.
            Wpadły mi w oko Oz-ety , tak je mam kupę lat i dalej je chcę.

Comment

Nadal nic, ktoś ma jeszcze na myśli jakieś podobne?

Comment

Working...
              X