Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odprysk lakieru

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Odprysk lakieru

Otwierajac dzis bagaznik zauwazylem, ze w pewnym miejscu, na szczescie niewidocznym odprysnal lakier. I stad pojawia sie moje pytanie. Jak zabezpieczyc to miejsce przed rdza??

zrobic zaprawke , w sklepie z lakierami dostaniesz w sztywcie lub w podobnym opakowaniu jak lakier do pazurkow

Comment

A czy jest to do dostania np. w Obi ?? Dzieki za pomoc.

Comment

w dobrym sklepi moto lub z lakierami beda miec,spisz sobie nr coloru(powinien byc na slubku lub w dowodzie) bedzie latwiej kupic np:motipa

Comment

Tak tylko wiadomo, ze obecny lakier rozni sie od takiego jaki byl za mlodu Podobnie boje sie efektu jaki uzyskam dajac zdezak do lakiernika. Mam nadzieje, ze roznica w odcieniach nie bedzie znaczaca

Comment

jak dobiora dobrze lakier to tylko spec odrozni

Comment

Dzieki za rade

Comment

Ja mam auto z 98 roku i 2 miesiące temu musiałem pomalować maskę i dach. Nie widzę w ogóle różnicy w odcieniach, a wcale nie przepłaciłem. Po porostu trafiłem na dobrego lakiernika.
                kolor - zielony kameleon

Comment

A jeśli jest to w "niewidocznym miejscu" to bym się tak mocno nie trapił jak troszkę będzie odcień się różnił,ważne aby rudy nie wyłaził....

Comment

Rdzawy odprysk

Też mam problem z odpryskami, pewnie po kamykach tylko nie które zaszły mi rdzą i potrzebowałbym jakiejś wskazówki jak się za nie zabrać, niżej podeślę foty.
                    I przy okazji mam pytanie, po X razie kiedy kuna podziurawiła mi materiał z maty wygłuszającej maskę zdemontowałem ją całkowicie i na razie chce się wstrzymać z założeniem nowej, żeby nie skończyła tak samo i tu pytanie czy może to jakoś zagrozić lakierowi maski? Civic VIII Sedan

Comment

Working...
                    X