Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki moduł bluetooth do OBD

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• jaki moduł bluetooth do OBD

Witam, kto może polecić jakiś sprawdzony-działający dobrze moduł bluetooth do OBD, na allegro jest tego trochę i nie wiem jaki wybrać.

Elm327 i tyle, pamiętaj że nie warto przepłacać. Weź jakiś z płytką na której będą jakieś programy. Ja miałem kilka z chin i do odczytu i skasowania wystarczyło.

Meizu M2 Note

Comment

Zamieszczone przez woody Zobacz posta
      Elm327 i tyle, pamiętaj że nie warto przepłacać. Weź jakiś z płytką na której będą jakieś programy. Ja miałem kilka z chin i do odczytu i skasowania wystarczyło.

Meizu M2 Note

dzięki , ale teraz który ? bo sa w cenie 20zł jaki 120zł

Comment

Co ci mam napisać, ja używam do yariski na kablu za 15 zeta i działa, miałem bezprzewodowe urządzenie za 20 i też działało. Profesjonalne urządzenie kosztuje kilka stów.

Meizu M2 Note

Comment

ok, rozumiem dzięki za info

Comment

Najlepiej jak komuś nie jest śpieszno chyba zamawiać na Ebay albo Aliexpress. Na Aledrogo większośc sprzedawców pośredniczy - czyli Ty dajesz kasę, on zamawia z chin bezpośrednio do Cb. Czyli okres oczekiwania podobny a koszt wyższy.

Comment

Ja mam coś takiego: Vgate iCar OBD2 Bluetooth

~70 zł, działa bez zastrzeżeń.

Comment

Witam,
                Mam taki sam jak Doctor. Akurat w Civic'u jeszcze nie testowałem. W innych modelach (PUG 207, Sandero, C5) działa bez zarzutu. Czytałem, że najtańsze "niebieskie" sztuki bywają wadliwe.
                Są też i droższe wersje z WiFi

Comment

Miałem 7-8 niebieskich z prosto z chin i akurat wszystkie ładnie śmigały.

Comment

Gdzie znajde gniazdo diagnostyczne?

Comment

Stronka z miejscami OBD w autach : KLIK

Comment

Working...
                      X