Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z wrzucaniem jedynki

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Problem z wrzucaniem jedynki

Cześć, często ruszając na światłach mam problem z wbiciem 1 biegu, jakby opór, zazwyczaj wtedy wrzucam na 2 i dopiero trochę siłowo wchodzi 1. Sprzęgło dociskam. Co może być problemem?

w tytule wątka jest KATEGORYCZNY zakaz pisana słów "pomocy" i/lub "Problem" - Regulamin pkt 5. Sabotujesz działanie narzędzia forum - wyszukiwarki! tu 99% tematów to jest o pomoc i problem, dlatego dokładasz się do psucia forum i robisz bajzel na forum, pisząc kolejny wątek ze słowem "problem" ...bo pewnie dostałeś 1500 rekordów ze słowem "problem", ale żaden nie ten co szukasz ..prawda?
    Demontujesz podstawowe narzędzie forum - to nie jest właściwe podejście.

Temat do usunięcia.
    Last edited by rambo7; 18-01-2017, 11:19. Powód: Regulamin forum.

Mam to samo, może nie często. w 1/5 przypadków. Przyzwyczaiłem się.

Comment

Nie tylko Wy:
      Witam szanowne grono, Suma sumarum jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Civic 1.8 z 2013 roku. Kupiłem ją w grudniu z przebiegiem 21tys. km. Teraz jest ok 27 tysięcy. Od pewnego czasu mam problem z pierwszym biegiem. Mianowicie, czasami nie chce po prostu 'wejść'. Próbowałem rozszyfrować czy to występuje w jakichś konkretnych sytuacjach, ale niestety nie ma reguły. Nie mogę wrzucić 'jedynki', dopiero wysprzęglenie, bądź wrzucenie dwójki i powrót na jedynkę pomaga. Nie dzieje się to

Temat zamykam.

@brumzium - kolejny raz masz gdzieś wyszukiwarkę i zasoby forum. Otwierając wątek, robisz po prostu śmietnik. Zajęło mi znalezienie odpowiedniego tematu 2 sekundy.
      Last edited by markow71; 18-01-2017, 09:56.

Comment

Working...
      X