Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Prośba o poradę Honda Civic IX 1.8

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Z tym jest mały problem , a mianowicie wg Hondy pobór oleju na poziomie 1l na 1000 km nie jest wadą tylko cechą . Jest o tym zapis w instrukcji lub książce gwarancyjnej

Comment

Jak pisałem - to ostatnia deska ratunku. Trzeba mieć nadzieję że nie będzie dostępna książka gwarancyjna a widmo naprawy odstraszy przed dążeniem do zatrzymania depozytu

Comment

Dzięki wszystkim za rady dzięki którym postanowiłem spróbować odstąpić od zakupu Hondy 2012.Sprzedawca po wysłuchaniu moich argumentów , że będę jeździł tym samochodem dużo i nie mogę pozwolić sobie na ryzyko wysokiego zużycia oleju(powiedziałem o tych tłokach) postanowił zwrócić mi 70% depozytu czyli 700£ z 1000£.Znalazlem jeszcze dziś inna Hondę 2014 droższa o 400£ z równie bogatym wyposażeniem i również bardzo zadbana jak nie lepiej nawet także wszystko wyszło na lepsze i ostatecznie będzie , to Honda 2014 SR.
        Załączone pliki
        Last edited by Tsu; 17-09-2024, 18:54.

Comment

Gratulacje zakupu. No i bezawaryjności życzymy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Jest strata (finansowa). Nie mnie oceniać czy duża. Moim zdaniem szacując ryzyko finansowe i czas oraz remonty i fachowców to dobra decyzja.
            Powodzenia
            Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
            Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012

Comment

myślę podobnie.
              piniundze to nie wszysko..

Ta honda popsuta jest - kierę ma ze złej strony

Gratuluję dobrego wyboru.
              Niech służy.

Comment

Working...
              X