Rozglądam się za IX 1.8, mam na oku egzemplarz w niezłym stanie tylko że podczas jazdy testowej 10minut wyczułem dwa razy jakby silnik stracił moc/dusił się, obroty stanęły i dopiero po ułamku sekundy dalej zaczęły rosnąć. Znacie takie sytuacje? Czy to może być problem z silnikiem, czy tylko świece o wymiany, może mieć to związek z aku które jak sprzedawca sam przyznaje jest do wymiany? Link do aukcji, może ktoś zna egzemplarz.
Dodatkowo, czy możecie dać kontakt do kogoś kto mógłby mi sprawdzić VIN? Słyszałem że pracownicy ASO mogą mi to odpłatnie zrobić. Chyba, że sprawdzenie na rządowej stornie wystarczy, bo nie ma tam nic podejrzanego poza częstymi zmianami właściciela w Polsce. Wygląda na uczciwą ofertę.
Dodatkowo, czy możecie dać kontakt do kogoś kto mógłby mi sprawdzić VIN? Słyszałem że pracownicy ASO mogą mi to odpłatnie zrobić. Chyba, że sprawdzenie na rządowej stornie wystarczy, bo nie ma tam nic podejrzanego poza częstymi zmianami właściciela w Polsce. Wygląda na uczciwą ofertę.
Comment