Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Filtr powietrza PURFLUX A1264

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Witamy ponownie,

Na wstępie pragnę zaznaczyć, iż wartość reklamowanego towaru nie ma najmniejszego wpływu na przebieg całego procesu zwrotu/reklamacji - pod tym samym kątem będzie rozpatrywany będzie filtr samochodowy za 60 PLN jak i zestaw sprzęgła za 1500 PLN.

Zobowiązaliśmy się do jak najszybszego dopięcia Pańskiej sprawy i z informacji, które uzyskałem od naszego Działu Reklamacji cały proces został pomyślnie zakończony jeszcze przed napisaniem przez Pana powyższego postu. Dostałem również informację, iż w związku z dokonaniem płatności w naszym sklepie poprzez "Płatności online" przewidywany czas na otrzymanie przelewu na Pańskie konto bankowe mógł się wydłużyć, być może stąd to zamieszanie. Także możemy z naszej strony zapewnić, że cała sprawa została wyjaśniona, a klient zgodnie z zapowiedziami otrzymał od nas zwrot pieniędzy na konto.

W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.

Pozdrawiamy,
    iParts.pl
    Części zamienne do Hondy http://www.iparts.pl/auto/honda,45.html

Comment

Potwierdzam, wszystko jest już OK.

Comment

Zamieszczone przez iParts Zobacz posta
        Także możemy z naszej strony zapewnić, że cała sprawa została wyjaśniona
        Zamieszczone przez Mały Wieprz Zobacz posta
        Potwierdzam, wszystko jest już OK.
        Szkoda że tak późno dochodzi ta informacja. Mimo to dobrze że jednak się myliłem.

Comment

Żeby nie zakładać nowego tematu to się dopiszę z pytaniem- czy może ktoś podać na własnym najlepiej przykładzie jakiś model filtra powietrza man-a/knechta czy w/w purflux-a który będzie pasował do hanki ?
          Inne firmy raczej nie bo są problemy z luźnymi filtrami w obudowie a te trzy powinny w/g mnie być solidnie spasowane.Bo jeśli mam zapłacić u siebie setę za oryginał to chyba zainwestuję w k&n ze względu na czas użytkowania.

Comment

Purflux A1577 -na własnym przykładzie
            był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
            jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
            sigpic
            http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

Ja podam Mann
              C 24 021
              Cena około 60 zł.

Comment

Taka ciekawostka dotycząca wymiarów podanych przez kolegów w powyższych postach -na iparts purflux ma Długość [mm]:238 Szerokość [mm]:186 Wysokość [mm]:38 ,a mann Długość [mm]:246 Szerokość [mm]:186 Wysokość [mm]:50 .Jednak jak wejść w numery zamienników oem to purflux wymienia filtr mann-a,z mann już nie wymienia filtra purfluxa ,ale obie firmy podają ten sam model filtra hondy.

Comment

Na miejscu manna nie mają,ale sprzedawca telefonicznie stwierdził że dobry będzie Knecht LX 4241 ,ale żebym się upewnił.Takiego mahle knecht ktoś używa ?

Comment

Working...
                  X