Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupię felgi Tourer 2016

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Kupię felgi Tourer 2016

Cześć,

Rozglądam się za drugim zestawem felg do Tourera. Gdyby ktoś z Was chciał sprzedać komplet lub miałby wiedzę o kimś, kto ma w planach pozbycie się zestawu - proszę o informację.

Poradzi ktoś czy to rozsądna opcja?

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
    Last edited by rambo7; 18-10-2021, 09:28.

Moim zdaniem siedmioletnie opony nawet minimalnie zużyte to nie jest dobra opcja

Comment

Pozwolę się podłączyć pod temat. Też szukam jednego wzoru felg. Jak coś znajdę to w stanie tragicznym, tylko jedna do kupienia albo nie chce sprzedający wysłać. Jakby ktoś sprzedawał lub wiedział to proszę o info.
      felga civic ix.jpg

Comment

Borbet y ma podobny wzor

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka

Comment

@Hunter82
          A jak z jakością tych felg? Przyznam się, że nie słyszałem nigdy o takiej firmie.

Comment

Borbet to uznana firma, robi też felgi OEM na pierwszy montaż dla wielu producentów - a to zawsze dobra rekomendacja. Więc o jakość raczej nie ma się co martwić.

Comment

Finalnie udało się dorwać na OLX używane OEM z 2016 roku, bez rys i odprysków za 1600 zł - komplet po negocjacjach.

Comment

Kurcze dostałem do auta oem 16 z zimówkami dunlopa.
                Sprzedałem je po 24h bo 16 do kombi to takie trochę przymałe są i według mnie wygląda to kiepsko.

Comment

Working...
                X