Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Renowacja felg

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Renowacja felg

Chciałem sie Wam pochwalić, bo zdecydowałem się oddać do renowacji felgi OEM-y i moim zdaniem po odnowieniu prezentują się świetnie.
    Poniżej wklejam foty przed i po. Niektóre z felg wymagały drobnej naprawy, ale generalnie były w dobrej kondycji. 2 miały uszkodzone ranty od krawężnika.
    Zastosowano toczenie frontów CNC i malowany był środek w kolorze grafitowym.

Przed:
    08.jpg

Po:
    Felgi 02.jpg

Felgi 01.jpg
    Honda Civic IX HB 1.8, Ford Focus MK4 ST

Bardzo fajnie to wyszło, teraz nie wyglądają jak tysiące standardowych felg do Civica!
    Zdradź tajemnicę ile Cię to kosztowało?

Comment

Dzięki Krzychup, co ceny to ja akurat zapłaciłęm 800 zł za komplet, ale dużo zależy od stanu felg, wybranego koloru, techniki, czy z CNC czy bez itd. Ja robiłem tu: https://odnawianiefelg.pl/ i polecam, bo widziałem ich sporo realizacji i robią wszystkie wrażenie.
      Wrzucam jeszcze fotę, gdzie lepiej widać szczegóły.

IMG_20190331_131526.jpg

Comment

No powiem szczerze że super to wyszło, do tego cena moim zdaniem bardzo przystępna. Z tymi dekielkami można by było coś zrobić bo średnio pasują do całości.

Comment

Dzięki. Mi się dekielki podobają, bo pasują do tej jaśniejszej części felgi, ale wiadomo to już kwestia gustu. Jeśli dostanę ciekawsze np. z polerowanego aluminium, to chetnie zmienię

Comment

Working...
          X