Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Felgi 18 cali. Czy ktoś jeździ?

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Moja żona to by mnie miotłą przegoniła jakby miała jeździć ze mną takim komfortowym autem
    Moja łódka Civic..
    Mój "klekocik" Ceed..
    New... "Japończyk" e:Hev 2.0
    Coś na temat olejów..

Comment

Mój ojciec jak bierze moja hanie to k**** raz ze fotele ciężko wsiasc bo ma brzuch to musi kierownice do gory no i ciezko siegnac pasy :P k**** zawsze ale mowi ze zapierdziela dobrze bo on ma 1.4 tsi octavie jak mialem 1.6 to smial sie ze mnie ze wolno jezdzi teraz sie nie odzywa :P
      Last edited by Butler; 07-01-2017, 20:29. Powód: nie przeklinamy

Comment

Mario86, stuknęła trzydziecha, a jeszcze nie pojąłeś w jaki sposób buduje się poprawnie po polsku zdania? Trudno Cię zrozumieć.

Comment

Sorry za mój Polski ale dziś wróciłem o 11 do domu trochę spałem i znów poniosły mnie nogi :P

Comment

Zamieszczone przez Brono Zobacz posta
            Co Cię skłoniło, żeby z C5 przejść na Civica? Jaka miałeś wersje i silnik?
            Miałem 2,0 Hdi 140, wersja chyba Dynamique, rocznik 2010. Ostatnie kombi z legalna kratka. Nawet fajny wóz, ale ze nie było miesiąca bez serwisu to postanowiłem kupić Japonca.

Dlatego po dwóch francuskich autach 18 cali to dla mnie za twardo.

Comment

Też mialem 2010 rok Dynamique 140 koni. Sprzedawałem to miał 165 tyś najechane. Ale ani razu nie wróciłem na lawecie Również trochę pieniędzy w niego wsadziłem. Raczej nieduże usterki i wymiana zużytych części.

Comment

Working...
              X