Panowie, mam honde ix 2013 1.6 i zauważyłem, że brakuje mi tego fragmentu osłony - co ona osłania i czy martwić się, że jej nie mam.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Osłona podwozia silnika brakujący element
Collapse
X
-
zauważyć należny je jest to diesel, a dieslowi zawsze za zimno, szczególnie w zimę. Osłon diesel ma zawsze więcej niż benzyniak, by się wolniej wychładzał i by w ogóle było mniej powodów by się chłodził. Zawsze osłon jest więcej.
Zamieszczone przez JacekFanHondy Zobacz postaco ona osłania i czy martwićPłyta pod podwozie silnika Honda Civic IX model FK po 2011 roku. Zastosowanie przed Liftingiem 11-13 oraz po Liftingu FL Face Lift 13-16 Część oryginalna w niezłym stanie. Nr katalogowy i producenta OE OEM Hondy :74112-TV0-E000, 74113-TV0-E000, 74114 TV0-E000 Będzie pasowała od 2011 2012 2013 2014 2015 i 2016 roku. Zachęcamy, aby zobaczyć pozostałe nasze ogłoszenia, ponieważ posiadamy więcej częściKierownik Działu Diesla
Comment
-
Nie chcę zakładać nowego tematu także się podepnę. Dzisiaj przez przypadek zauważyłem, że brakuje mi takiej zaślepki na progu. Kompletnie nie wiem co wpisać aby ją znaleźć i dokupić. Ktoś ma jakiś pomysł? 20230422_112849.jpg
Comment
-
na forum są tematy, ale fakt trzeba wiedzieć co wpisać w wyszukiwarkę, tam są podane odnośniki do stron z różnymi kołkami do Hondy. Kołki to chyba jedyna rzecz która się najwolniej zmienia w hondzie, do większości modeli to samo.
Dyżurny temat w Dziale Narzędzia i akcesoria:
Spinki - klipsy - kołki - zatrzaski - mufki - złączki, trójniki - Akcesoria montażowe
Spinki, kołki rozporowe w Civic VIII gen
Spinki, kołki, klipsy
Plastikowe półkola - Listwy nadkola - spinki nadkola UFO
Kołki Tapicerki Bagażnika
Spinki/mocowania tylnego zderzaka Ej9
Kierownik Działu Diesla
Comment
-
Zamieszczone przez DaN995 Zobacz postaNie chcę zakładać nowego tematu także się podepnę. Dzisiaj przez przypadek zauważyłem, że brakuje mi takiej zaślepki na progu. Kompletnie nie wiem co wpisać aby ją znaleźć i dokupić. Ktoś ma jakiś pomysł? [ATTACH=CONFIG]62716[/ATTACH]
Comment
Comment