Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Odprysk naprawa

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Odprysk naprawa

Witam. Panowie jakieś pomysły jak naprawić dość spory odprysk lakieru na masce ok 6 mm. Może ktoś coś podobnego naprawiał.
    lakier_uszkodzenie.jpg

jedyna opcja cały element pomalować, jak się ma ochronę zniżek . jak masz ochronę zniżek to z ubezpieczenia pokryć koszty.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
    MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

Tak też sądzę , chodzi mi jeszcze po głowie folia czarna na maskę ale czy to kicz nie będzie

Comment

kto jak lubi z maska ale i tak musialbys czyms wypeniic dziurę bo bylo by widac.

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
        Last edited by Krokiew; 15-08-2020, 23:17.
        MOJA HONDA http://www.autowcentrum.pl/samochod/1999836993/

Comment

Pomalować całość zawsze zdążysz, można też powalczyć samemu:

- oczywiście nie będzie idealnie, zwłaszcza na lakierach srebrnopodobnych ale można doprowadzić do stanu nie kłującego w oczy.
          Naturalnie maszynowe działanie będzie wydajniejsze ale ręcznie też się da podobne efekty osiągnąć. Kwestia chęci, czasu, uporu

Comment

Jeśli masz odprysk samego bezbarwnego to można zrobić retusz samym bezbarwnym.
            Kup w sklepie z lakierami samochodowymi bezbarwny zaprawkowy i postaw krople w tym miejscu. Z wyczuciem, lepiej mniej niż za dużo, ewentualnie powtórzysz czynność. Nowy/świeży bezbarwny ładnie rozleje się w tym miejscu, jak podeschnie trochę siądzie ale zapewniam Cię, że będzie wyglądało lepiej niż przed
            Robiłem w swoim poprzednim ufoku takie zaprawki właśnie na masce i błotnikach i wyglądało b.dobrze. Pomalować cały element zawsze zdążysz/możesz.

Comment

Working...
            X