Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Niedoróbka Hondy

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Niedoróbka Hondy

Dzisiaj musiałem jechać w 4 osoby i przewieźć jedną dłuższą rzecz. Aby ta rzecz weszła do środka - położyłem oparcie fotela. Jakie było moje zdziwienie, gdy pasażer z tylnego siedzenia stwierdził, że nie ma gdzie wpiąć pasa bezpieczeństwa. Okazało się, że składając oparcie chowa się jednocześnie zapięcie pasów bezpieczeństwa dla DWÓCH pasażerów: na fotelu za kierowcą i środkowego. Rozwiązanie jak dla mnie całkowicie niepraktyczne.

Jak to się chowa. Przecież zaczep nie ma nic wspólnego z siedzeniem? Jest przymocowany do podłogi a nie do siedziska. Może wystarczy wyciągnąć zaczep (co może być faktycznie trudne)?

Comment

a no ma jednak ma - wspólne zapięcie pasa na kanapie za fotelem kierowcy, chowają się zapięcia pasa pod kanapę
      20190726_194820.jpg

tu widać zapięcie

20190726_194829.jpg

tu jak opuszczamy( składamy) oparcie za kierowcą

20190726_194836.jpg
      a tu już złożone oparcie kanapy za kierowcą - zapięcia schowane pod kanapą

ale wątpię czy ktoś tam siądzie i się zmieści na środkowym miejscu po złożeniu części kanapy
      Last edited by adam12; 26-07-2019, 20:02.

Comment

Honda have been informed by the dealers but it's an unfortunate design fault.
        Tak więc niedoróbka
        4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
        Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Fatalnie. Rzeczywista wtopa. Szkoda, całe szczęście że czesto tak nie jeździ się.

Comment

Zamieszczone przez chromaticall Zobacz posta
            Fatalnie. Rzeczywista wtopa. Szkoda, całe szczęście że czesto tak nie jeździ się.
            Pewnie, że nie. Mnie się zdarzyło po raz pierwszy od 3 lat. Dobrze, że krótki odcinek i bocznymi drogami, bo w dłuższą trasę na pewno bym tak nie zabrał nikogo.

Comment

Working...
            X