Dzisiaj musiałem jechać w 4 osoby i przewieźć jedną dłuższą rzecz. Aby ta rzecz weszła do środka - położyłem oparcie fotela. Jakie było moje zdziwienie, gdy pasażer z tylnego siedzenia stwierdził, że nie ma gdzie wpiąć pasa bezpieczeństwa. Okazało się, że składając oparcie chowa się jednocześnie zapięcie pasów bezpieczeństwa dla DWÓCH pasażerów: na fotelu za kierowcą i środkowego. Rozwiązanie jak dla mnie całkowicie niepraktyczne.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Niedoróbka Hondy
Collapse
X
-
a no ma jednak ma - wspólne zapięcie pasa na kanapie za fotelem kierowcy, chowają się zapięcia pasa pod kanapę
20190726_194820.jpg
tu widać zapięcie
20190726_194829.jpg
tu jak opuszczamy( składamy) oparcie za kierowcą
20190726_194836.jpg
a tu już złożone oparcie kanapy za kierowcą - zapięcia schowane pod kanapą
ale wątpię czy ktoś tam siądzie i się zmieści na środkowym miejscu po złożeniu części kanapyLast edited by adam12; 26-07-2019, 20:02.
Comment
-
Honda have been informed by the dealers but it's an unfortunate design fault.4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Zamieszczone przez chromaticall Zobacz postaFatalnie. Rzeczywista wtopa. Szkoda, całe szczęście że czesto tak nie jeździ się.
Comment
Comment