Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Dywaniki welurowe

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Dywaniki welurowe

Hej,

Po roku czasu oryginalny dywanik welurowy kierowcy wygląda u mnie tragicznie: prawie dziura na wylot, obszycie oderwało się na boku... Najgorzej, że reszta dywaników jest niemal idealna. Nie widzę opcji kupienia tylko dywanika kierowcy więc patrzę za kompletami. Czy ktoś miał do czynienia z dywanikami z tej aukcji: https://allegro.pl/oferta/honda-civi...owe-7520189854 ?? Wyglądają spoko, ale jak to jest na żywo?

Pozdrawiam

Ja mam takie od roku. Sprawują się bardzo dobrze, nie ma mowy o uszkodzeniach do tej pory.
    40679192_574920972926408_6098314142492393472_n.jpg

Moja

Comment

Swoją drogą to chyba jedyna moja uwaga na "nie" do mojego auta - jakość fabrycznych dywaników.
      O ile pasażera czy z tyłu jest ok, to w dywaniku kierowcy też prawie już dziurę miałem po 10 tysiącach przebiegu...

Comment

4Mat
        Szukasz dywaników samochodowych z logo ? Jesteś we właściwym miejscu dzięki dywanikom online! Samochód jest bardzo osobistą własnością. Niektórzy ludzie cierpią z powodu niewłaściwego koloru, dla innych jest to bardziej wn

AutoDywaniki

Trochę lektury
        Strona 1 z 6 - Dywaniki welurowe-OEM czy Premium? - napisał w Wnętrze: Cześć, moje dywaniki welurowe nie wyglądają juz najlepiej w szczególności kierowcy, zawija się, sypie i w ogóle jest brzydki:-). Zastanawiam się nad wymiana, powiedzcie mi proszę czy dywaniki z ASO są warte ceny 167 zł?, czy może lepiej kupić jakieś premiumy 8-12mm z allegro do 100 zł?. Jest sens doplacac?, zależy mi na trwałości i dopasowaniu:-).
        Auto kierownika: Honda Civic VIII gen (FD7) Comfort, R18A2, 2011r. Był Civic VI 1.4 MB2 1995r., Accord VI 1.8 CH6 2001r.
        Auto kierowniczki: Honda Civic VII gen (EU8) LS, Hatchback 5d, D16V1 2004r.

Comment

Ja mam takie jak w linku w 1wszym poście i śmigają już 3 sezon - co prawda kierowcy przydałoby się już wymienić.
          Moja Hanka: http://www.civicforum.pl/showthread....AS-Connect-%29

Comment

U mnie już w drugim aucie jeżdżą dywaniki firmy PFI z Knurowa. Najszybciej wiadomo niszczy się ten pod nogami kierowcy. Wymieniłem po 2,5 roku i ok. 60 tys. przebiegu bo wyglądał już mało estetycznie, ale nie był przetarty. Cena za komplet wersji premium ok. 100 zł, a pół roku temu za sam przód płaciłem 60 zł.
            Jeśli masz blisko to można jechać w ciemno, szyją na miejscu. 10 minut czekania i nowe dywaniki gotowe. Bez dzwonienia, czekania itp.

Comment

Ja kupiłem takie jakość bardzo dobra https://allegro.pl/oferta/honda-civi...flo-7459785485

Comment

Zamieszczone przez megipan Zobacz posta
                Ja kupiłem takie jakość bardzo dobra https://allegro.pl/oferta/honda-civi...flo-7459785485
                Czemu te otwory w dywanikach na przód są tak dziwnie rozmieszczone, tzn. nie w linii prostej ?

Comment

Ale to dywaniki do 10 gen chyba?

Comment

Zamieszczone przez arkan Zobacz posta
                    Czemu te otwory w dywanikach na przód są tak dziwnie rozmieszczone, tzn. nie w linii prostej ?
                    Tak to są przykładowe ,do wszystkich modeli są u tego sprzedawcy-producenta, Panowie tak wszystko trzeba tłumaczyć.

Comment

trochę czasu upłynęło od ostatniego posta w tym temacie, dlatego chciałem podpytać jakie dywaniki welurowe polecacie? Czy nadal 4matm, czy też pojawiło się na rynku coś nowego godnego uwagi?

Comment

Też się podepnę pod temat, bo moje oryginalne dywaniki po 65 tyś się pruć zaczęły, a pod piętą materiału prawie brak.

Comment

Working...
                        X