Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Skórzany mieszek

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Skórzany mieszek

Dziś dotarł do mnie skórzany mieszek z eBay. Generalnie jest bardzo dobrej jakości. Ale mam wrażenie że jest wyprofilowany tylko pod dźwignię po lewej stronie... Po drugie jak nowy mieszek przymocowaliście do tej plastikowej ramki? Po zdjęciu tych metalowych zszywek nie da się ich ponownie założyć... Po drugie skóra nowego mieszka jest gruba i te zszywki jej nie przebiją. Moze spróbować normalnym zszywaczem biurkowym?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Witam.Nie wiem z czym kolega ma problem,ja wymieniając stary mieszek na nowy skórzany wykorzystałem stare zszywki do ponownego montażu.Na ramkę naciągnąłem nowy mieszek i metalowym szpikulcem ostrożnie zrobiłem w nim otwory tak aby się zgrywały z otworami w ramce,następnie włożyłem stare zszywki i zacisnąłem szczypcami . Całość wyszła bardzo ładnie niemalże oryginalnie.Wykonaj to podobnie i będzie ok.Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Comment

Dziękuję za podpowiedź. Czy Twój mieszek też tak ciasno wchodził na tą ramkę? Nieźle się nasiłowałem żeby go naciągnąć, a na jednym narożniku wygląda jakby zaraz skóra miała peknąć...

Comment

Zamieszczone przez martinii Zobacz posta
        Dziękuję za podpowiedź. Czy Twój mieszek też tak ciasno wchodził na tą ramkę? Nieźle się nasiłowałem żeby go naciągnąć, a na jednym narożniku wygląda jakby zaraz skóra miała peknąć...

To fakt że ciasno wchodzi, ale nie jest to niemożliwe do wykonania..... Powodzenia

Comment

Working...
        X